DT Swiss

DT Swiss lager høytytende sykkelkomponenter for alle ambisiøse syklister. De hevder selv at alle syklister med en målsetting er ambisiøse syklister. De er svært nøye med produksjonen av sykkelkomponentene sine. De mener til og med at akkurat deres sykkeldeler kan gi enhver ambisiøs syklist en fordel i konkurranser.
 

DT Swiss er et firma med en imponerende historie og en solid posisjon innen sykkelverdenen. Siden selskapet ble grunnlagt i 1994 i Biel, Sveits, har DT Swiss bygget opp sitt rykte som en ledende produsent av kvalitetskomponenter for sykler.
 

Selskapets røtter ligger i produksjonen av eiker til sykkelhjul, men de har raskt utvidet sortimentet og økt sin ekspertise. DT Swiss er kjent for sin eksepsjonelle hjulbygging og nyskapende teknologi for komponenter til sykler. Hjulene deres er populære produkter og har blitt ikoniske både for profesjonelle sykkelryttere og ambisiøse sykkelentusiaster. De tilbyr et bredt utvalg av sykkelhjul for ulike disipliner som landeveissykling, terrengsykling og til og med grussykling.
 

DT Swiss-produkter er synonyme med holdbarhet, presisjon og innovasjon. Navene deres, eikene og felgene er produsert med høyeste kvalitet og presisjon, noe som resulterer i pålitelige og ytelsessterke sykkelkomponenter. I tillegg til hjul produserer DT Swiss også demperkomponenter som gafler og støtdempere for terreng-sykler. De er kjente for sin følsomhet og kontroll, noe som hjelper syklister med å mestre selv de mest krevende terreng og nedoverbakkekjøring.
 

DT Swiss' engasjement for forskning og utvikling sikrer at produktene deres forblir i frontlinjen av sykelteknologi. Deres konstante streben etter å forbedre ytelsen, holdbarheten og kjøreopplevelsen gjør dem til et foretrukket valg både for profesjonelle utøvere og sykkelentusiaster over hele verden.

Les mer
Bestselger
Alle produkter
Filtrer etter
Mest populær
Go to page
Produkter per side:
  • 30
  • 60
  • 90

FAQ

1
Hva er DT Swiss kjent for?
DT Swiss er kjent for å produsere høytpresterende sykkelkomponenter, spesielt deres hjul, nav, eiker og felger for ulike sykler som landeveissykling, terrengsykling og gravel.
2
Hvilke produkter tilbyr DT Swiss i tillegg til hjul?
3
Hva kjennetegner MTB-hjul fra DT Swiss?
4
Hva er spesielt med landeveishjul fra DT Swiss?
5
Hva er bra med DT Swiss' fornav og baknav?

MTB-hjul fra DT Swiss


DT Swiss er kjent for sin nyskapende teknologi innen sykkelhjul, og deres MTB-hjul er intet unntak. Disse hjulene er laget for å møte utfordringene som terrenget kan by på. Med fokus på holdbarhet, presisjon og lettvekt gir DT Swiss MTB-hjul enestående ytelse, enten det er bratte stigninger eller tekniske nedoverbakker. Deres avanserte konstruksjon og bruk av materialer som karbon eller aluminium sikrer pålitelighet og utmerket håndtering på alle stier. Med et hjulsett fra DT Swiss er du klar for en sykkeltur i krevende terreng.


Se MTB-hjul fra DT Swiss her!
 

Landeveishjul fra DT Swiss
 

DT Swiss' racersykkelhjul er laget for å levere ultimate hastigheter og respons på landeveien. Disse hjulene kombinerer aerodynamikk, stivhet og lettvekt for å optimalisere sykkelopplevelsen din. Enten det er i konkurranse eller på treningsrunden, tilbyr DT Swiss-racersykkelhjul pålitelig prestasjon og en følelse av ubesværet fart. Deres innovative teknologi og konstante fokus på kvalitet gjør disse hjulene til et ideelt valg for enhver landevissykkelentusiast.


Se landeveishjul fra DT Swiss her!

 

Forhjul- og bakhjulnav fra DT Swiss
 

DT Swiss' fornav og baknav utgjør kjernen i hjulenes funksjonalitet og ytelse. De er spesielt kjent for disse med ratchet friløp, som har blitt et referansepunkt innen sykkelindustrien. Ratchet friløp i et sykkelnav refererer til en mekanisme som tillater bakhjulet å rotere fremover når syklisten tråkker på pedalene, men tillater bakhjulet å spinne fritt når pedalene ikke blir tråkket på. Dette gjør det mulig for syklisten å stoppe tråkkingen uten å stoppe rotasjonen av bakhjulet. Når pedalene ikke tråkkes på, tillater friløpsmekanismen hjulet å spinne fritt, noe som gir mulighet for kjøring uten at pedalen må være i konstant bevegelse.
 

Navene fra DT Swiss er laget med ekstrem presisjon og holdbarhet for å sikre en jevn og pålitelig kjøreopplevelse. Med fokus på smidig rotasjon og minimalt energitap sikrer DT Swiss' nav effektiv overføring av kraft fra pedalene til veien eller stien. Deres avanserte teknologi og konstruksjon sikrer at disse navene kan tåle belastningen fra ulike terreng og kjøreforhold, noe som gjør dem til et pålitelig valg for sykler og enhver ambisiøs syklist.


Se fornav fra DT Swiss her!


Se baknav fra DT Swiss her!

 

Få hjelp til din kjøpsbeslutning


Vårt lidenskapelige team av kundeserviceeksperter står alltid klare til å veilede deg gjennom kjøpsbeslutningen på vår nettbutikk. Enten du har spørsmål om spesifikasjoner, størrelser, funksjoner eller bare trenger generell veiledning til sykler, er vårt team klart til å hjelpe deg med å ta det riktige valget.