TOUR SALE! Spar opp til 50% her

Sykkelklær

Hos Bikable har vi sykkelklær til alle – dame, herre og barn – fra populære merker som f.eks. Craft, Endura, GripGrab, Rogelli og AGU. Det er noe for enhver smak og størrelser, enten du er nybegynner, mosjonist eller proff – eller kanskje du sykler til og fra jobb hver dag.

Vi har et stort utvalg av ulike typer sykkelklær i ulike merker. Vi har sykkelklær til alle typer syklister. Det er for eksempel stor forskjell på sykkelklærne du tar på deg når du er på raceren din på veien – og sykkelklærne du tar på deg når du er i skogen på terrengsykkelen.

I vårt store utvalg finner du også sykkelklær med noen flotte tekniske egenskaper og godt design. Utforsk hele utvalget vårt av sykkelklær nedenfor.

Les mer

FAQ

1
Hvordan finner jeg de riktige sykkelklærne?
Bikable.no tilbyr et bredt utvalg av sykkelklær, som gjør det mulig å sette sammen det perfekte settet for deg. Du kan finne alt du trenger, fra topp til tå, i mange forskjellige farger og stiler som vil gi deg den beste komforten.
2
Hva er fordelene med sykkelklær?
3
Hva er forskjellen mellom racing- og terrengsykkelklær?
4
Hvilke typer sykkelbukser finnes det?

Det beste av sykkelklær til alle

Hos Bikable.no har vi et enormt utvalg av sykkelklær, som gir deg en god mulighet til å sette sammen akkurat det settet med sykkelklær som passer perfekt for deg. Med et stort sortiment har vi alt du trenger til både herre, dame og de unge – fra topp til tå – til sykkelturen. Alle våre sykkelklær og sykkelsko finnes i stort utvalg av farger og stiler, slik at du enkelt kan velge sykkelklær som passer stilen din, og vil gi deg den beste komforten.

I vårt utvalg av sykkelklær har vi alt fra sykkeljakker og sykkelhansker til sykkelvester og hjelmcaps. En fordel med sykkelklær er at det er spesialdesignet for å brukes til sykkeltrening. Klærne er laget med det formål at den skal sitte godt på kroppen, slik at du får god komfort og den beste opplevelsen på sykkelturen. Det skal være god passform og til de lange sykkelturene kan det også være praktisk å ha sykkelbukser med polstring i. I tillegg finnes det også sykkelklær med ekstra stoff på steder hvor det er behov for forsterkning.

Mange av klærne som vi selger på denne siden kan gjerne enkelt brukes til andre idretter enn sykling, men det er selvfølgelig en del av sykkelbekledningen som er mer spesifikk for sykkeltrening. Dette er for eksempel sykkeltrøyer med baklommer og sykkelshorts med innebygd pute.

 

Sykkelbukser og bibshorts

Rogelli Bibshorts med seler sortSykkelshorts kan være med seler eller uten seler avhengig av om du sykler på landeveissykkel eller terrengsykkel. De er designet for å forbedre komforten og redusere ubehag under sykkelturen. Vanligvis har de en polstret innside som absorberer støt og reduserer friksjonen mellom kroppen og sykkelsetet. Bibshorts er en type sykkelbukse som ved hjelp av stroppene holder buksen på plass og hindrer den i å skli ned mens du sykler.

På dager med dårlig vær kan ekstrautstyr som f.eks knevarmere, løse ben, løse ermer og regnslag være til stor hjelp for en bedre sykkelopplevelse.

Sykkelshorts med innebygd pute er viktig for ekstra støtte og komfort under sykkelturen. Hos Bikable.no tilbyr vi en rekke forskjellige typer sykkelbukser og sykkelshorts med puter.

 

Sykkeljakker, sykkeltrøyer og basislag

Sykkeltrøyer er tilgjengelig i både tettsittende og løs form. De er laget for både kvinner, menn og unisex. Det samme gjelder også basislag og sportsundertøy, som du kan ha på deg som det indre laget, og derved har mye lettere for å kontrollere kroppstemperaturen ved hjelp av god svettetransport.

En sykkeltrøye er en viktig del av garderoben av treningsklær da den hjelper til med å regulere kroppstemperaturen og absorbere svette. Sykkeltrøyer er vanligvis laget av lette stoffer og har en tett passform slik at de ikke begrenser bevegelsesfriheten din. De kommer også i forskjellige design og farger, slik at du kan velge en som passer din personlige stil og preferanser.
 

Sykkeljakke i blå med sorte detaljer og lommer foranVi har et enormt utvalg av sykkeljakker og sykkelvester, som kommer i mange forskjellige former og tykkelser, så det er noe for alle behov, all slags vær og alle årstider.

En sykkeljakke er viktig, spesielt hvis du sykler i kaldt eller vått vær. Sykkeljakker er vanligvis laget av vanntette eller vannavstøtende materialer og er designet for å holde deg varm og tørr under sykkelturene. De kommer også i forskjellige typer, inkludert vindjakker, termojakker, regnjakker eller som en vannavstøtende sykkeljakke, slik at du kan velge en som passer dine spesifikke behov.

Det er også mulighet til å kjøpe løse ermer, som du kan ta med deg på sykkelturen dersom du har problemer med å finne ut om været er for korte eller lange ermer. De løse ermene kan enkelt tas av og på – avhengig av hvordan været endrer seg.

 

Sykkelsko og strømper

Sykkelsko og sykkelstrømper fra GribGrabFor å oppnå den beste sykkelopplevelsen er det viktig ikke bare å fokusere på sykkelbekledningen, men også å ha riktig fottøy. I tillegg til sykkelsko finnes det også annet viktig tilbehør som sykkelsokker og skotrekk som kan utgjøre en forskjell for turen din.

Sykkelsokker er spesialdesignet for å forbedre komforten mens du sykler. De er laget av lette stoffer og har en tett passform som hindrer dem i å skli ned mens du sykler. Deres funksjon er å absorbere svette og redusere friksjonen mellom føttene og sykkelskoene.

Sko er også en ganske viktig faktor. Det finnes forskjellige typer sykkelsko til ulike formål. Det finnes racingsko som er designet med fokus på vekt og aerodynamikk, og terreng sko, som er designet med fokus på styrke og grep på løst underlag. Det er viktig å velge riktig par sykkelsko som passer din sykkelstil.

Videre er det også viktig å investere i gode og komfortable sykelstrømper, som passer til din størrelse, da de kan hjelpe deg med å unngå sovende føtter. Vil du unngå å bli våte føtter kan du bruke skoovertrekk, som beskytter skoene dine mot regn og sølepytter. Latex skotrekk kan også hjelpe til å kutte gjennom motvind og holde føttene tørre.

 

 

Sykkelklær til terreng

Vi tilbyr et bredt utvalg av klær for terrengsykling, egnet for både nybegynnere og erfarne ryttere. Når du søker etter sykkelklær til terreng/mtb, er det viktig å finne klær som er spesielt designet for denne aktiviteten.

Sykkelklær for terrengsykling har som regel en løsere passform for å gi deg god bevegelsesfrihet og komfort i løypa. I tillegg kan det være ekstra forsterkninger på klærne for å tåle mer slitasje, da det er større risiko for fall og støt under terrengsykling sammenlignet med landeveissykling.

 

Sykkelhansker

sykkelhansker med korte fingre fra gribgrabSykkelhansker er et viktig tilbehør for syklister, da de gir et godt grep på styret og beskytter hendene mot støt og vibrasjoner. De er ofte laget av lette materialer og har en polstret innside som absorberer støt og reduserer friksjonen mellom hendene og styret. I tillegg finnes sykkelhansker i ulike design og farger, slik at du kan velge en modell som passer deg og din personlige stil.

Hvis du leter etter sykkelhansker for pendling er det også tilgjengelige alternativer. Sykkelhansker inkludert korte fingre er et klassisk alternativ, men når været blir kaldere foretrekker flere syklister å bruke sykkelhansker med dem lange fingre for ekstra varme.

 

Sykkelklær som fritidsklær

Grå hettegenser fra EnduraSykling er en sport og en hobby som er elsket av mange mennesker rundt om i verden. For sykkelentusiaster er sykkelklær en viktig del av deres garderobe og kan brukes både av idrettsutøvere og av vanlige folk som ønsker å vise sin lidenskap for sykling.

Fritidsklærne du finner i kolleksjonen vår er mer enn bare klær. Det er en måte å vise din støtte til sykkelmerkene du elsker, og samtidig se bra ut. Vi har alt fra hettegensere til flip flops, og mange av de store og kjente sykkelmerkene produserer diverse utstyr slik at du kan representere dine favoritter. Det er ingen tvil om at våre uformelle klær vil få deg til å føle deg som en ekte sykkelentusiast, enten du er på sykkelen eller ikke.
 

Billig sykkelklær

Hvis du leter etter billige sykkelklær og sykkelsko, så er det vårt outlet det perfekte stedet for deg. Her finner du et stort utvalg av sykkelklær, sykkelsko, sykkelhansker og mye mer til reduserte priser. Utsalgsstedet vårt inkluderer alle typer sykkelklær og du kan spare mye penger her – uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Alt du finner i outletet vårt er fortsatt god kvalitet og produkter fra kjente merkevarer. Det er bare varer eller produkter fra en tidligere sesong. Alle sykkelentusiaster som ønsker å være godt kledd og kjøpe de riktige sykkelklærne til skarpe priser bør stikke innom utsalgsstedet vårt.

 

Sykkelklær online

Hos Bikable.no har du mulighet til å finne sykkelklær på nett og få det sendt direkte på døren. Vi har rask levering, slik at du raskt kan nyte dine nye sykkelklær.

Ved å kjøpe sykkelklærne dine på nett hos oss vil du typisk spare penger sammenlignet med prisene hos din lokale sykkelforhandler. Vi ønsker å tilby våre kunder den beste prisen på markedet, og derfor liker vi også å matche priser fra andre forhandlere. Dermed kan du være sikker på å få det beste tilbudet på dine nye sykkelklær når du handler hos oss på Bikable.no

Hos Bikable.no tilbyr vi også 365 dagers åpent kjøp, og har du spørsmål eller opplever problemer er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.