TOUR SALE! Spar opp til 50% her

Betaling

Her får du en oversikt over hvilke betalings- og finansieringsmuligheter du har hos Bikable.
Nederst på siden finner du våre "spørsmål og svar" om emnet.
 

Kortbetaling

Når du handler hos oss kan du betale med følgende kort:

 • VISA

 • Mastercard

 • Maestro

 

Det er ingen kortgebyrer for betalingskort når du handler hos oss.
 

Reservert beløp ved betaling

Når du handler hos oss og fullfører betalingen for bestillingen din i handlekurven, reserveres hele bestillingen på kortet ditt for betaling hos oss. Vi trekker først beløpet når pakken sendes.

Skulle du angre på kjøpet og kansellere bestillingen før den er sendt, vil reservasjonen av pengene dine bli slettet.

Handler du enten med Mastercard eller et annet debetkort, vil pengene bli reservert på kontoen din hos bankenog ikke hos oss. Hvis du kansellerer handelen din, kan pengene reserveres på bankkontoen din for inneværende måned +30 dager. Hvorvidt reservasjonen kan kanselleres avhenger av kortreglene som fulgte med betalingskortet ditt. Reglene kan variere fra bank til bank, men typisk krever banken dokumentasjon fra oss som viser at vi har kansellert kjøpet for å kansellere reservasjonen. Vi hjelper gjerne med denne dokumentasjonen.

Herfra er det opp til banken å kansellere reservasjonen og frigjøre pengene. Dersom banken ikke kan kansellere reservasjonen, må du dessverre vente på den naturlige avbestillingen, jf. avtalen som ble inngått da betalingskortet ble opprettet.

Hvis du trenger vår dokumentasjon for å kansellere det reserverte beløpet, kan du kontakte kundeservice.
 

Når pengene er trukket fra kontoen din

Pengene trekkes først fra din konto når bestillingen din sendes fra oss.
 

Autorisasjon av nettbetalinger med BankID

Av juridiske årsaker må du godkjenne nettbetalingene dine med BankID ved betaling med kort.

Les mer om å opprette og bruke BankID her.

Alternativt kan du bruke Vipps.
 

Utfordringer med kortbetaling

Opplever du utfordringer med kortbetaling kan du se en video her som viser hvordan du godkjenner betalingen din med BankID.

Hvis du allerede har prøvd BankID og fortsatt har problemer med å betale, og ikke ønsker å betale med Vipps, kan du også velge å opprette et passord, som du deretter bruker som sikkerhetsautorisasjon.
 

Betaling med Vipps

Du har også mulighet til å betale for bestillingen din med Vipps. Når du går videre til betaling og skal velge betalingsmåte, velger du ganske enkelt Vipps. Deretter vil du bli bedt om å fylle inn telefonnummeret ditt og godkjenne betalingen i din Vipps-app på mobilen din. Når du har godkjent i Vipps-appen, vil beløpet bli reservert hos oss og trukket når bestillingen din er sendt.

 

Betaling med PayPal

Du kan også betale for kjøpet med PayPal-kontoen din. Her velger du bare PayPal som betalingsmåte og du blir henvist til å logge inn på PayPal.

 

Betaling med Klarna

Kjøp nå – betal opptil 30 dager senere. 

Handle trygt og enkelt hos Bikable ved å velge Klarna som betalingsform. Når du velger Klarna som betalingsform behøver du nemlig ikke å oppgi kontoopplysninger, og du betaler alltid etter at du har mottatt bestillingen din.

 

Fordeler ved å velge Klarna som betalingsform:
 

 •  30 dagers betalingsfrist
   

 • Du får alltid varen før du betaler
   

 • Du behøver ikke gi bankopplysninger
   

 • Last ned Klarna appen eller finn alle dine fakturaer på Klarna.no
   

 • Du kan betale på mange forskjellige måter – hele fakturaen på engang, oppdelt eller som Klarna avbetaling. 

 

Kredittiden er minst 30 dager fra fakturadato. Klarna utsteder fakturaen kort tid etter du har gjennomført en handel hos oss. Fakturaen sendes deretter til deg på mail. Vi anbefaler også at du laster ned Klarna appen slik at du kan ha full kontroll på kontoen din, og all kommunikasjon fra Klarna.

Ved kjøp kan det innhentes kredittopplysninger. Alle personopplysninger håndteres i henhold til gjeldende lover og regler.