TOUR SALE! Spar opp til 50% her

Sponsorater og samarbeid

Vi gjør det mulig for deg å oppleve sporten

Hos Bikable samarbeider vi med både klubber og enkeltpersoner.

Har du talent innen sykkelverdenen kan vi muligens være interessert i et samarbeid med deg, hvor vi kan støtte deg til å leve ut sporten og dyrke lidenskapen din. Det kan også være at du er en lidenskapelig syklist og har mange følgere på sosiale medier. Da kan et samarbeid også være ideelt for både deg og oss.

 

Innen du utfyller søknadsskjemaet 

Vi mottar svært mange søknader om ulike former for sponsing hver uke. Alle søknader som sendes til vår markedsføringsavdeling via skjemaet nedenfor vurderes ut fra et kommersielt perspektiv. Vi gjennomgår derfor alle søknader og vurderer hver enkelt sak nøye, og selv om vi veldig gjerne vil det, har vi dessverre ikke mulighet til å støtte alle de gode formålene vi får henvendelser til.

 

Vi ber deg derfor nøye vurdere formålet og bakgrunnen din for å søke før du sender ut søknaden.

 

Følgende typer sponsing vurderes ikke:

 • Som et utgangspunkt tildeler vi ikke betalt sponsing, kun produkter og/eller varer
 • Arrangementer med kortere varsel enn 30 dager


 

For sponsing innen idrett støtter vi både lagidretter så vel som enkeltpersoner. Vi deler ut sponsorater til lag og foreninger både lokalt, regionalt og nasjonalt. Vi ønsker først og fremst å støtte formål som har en tilknytning til bransjen vår – sykkelsport – enten det er på hobby-, amatør- eller profesjonelt nivå. 

Hvis du tror du kan styrke sponsorporteføljen vår, er du velkommen til å søke. Du kan gjøre det ved å sende oss en e-post til [email protected], att: Marketing.
 

Din e-post skal inneholde følgende informasjon:

 1. Kontaktperson

 2. E-post adresse

 3. Addresse

 4. Telefon

 5. Addresse på arrangement/sponsorat

 6. Type:

  1. Produkt

  2. Merchandise

 7. Område:

  1. Sport generelt

  2. Racer og landevei

  3. MTB

  4. Cross/BMX

  5. Gravel

  6. Lagsport

  7. Annen sykkelsport

 8. Når [spesifisere dato]

 9. Forventet salg av våre produkter 

 10. Målgruppe og aldersgruppe

 11. Forventet antall deltakere

 12. Har du allerede en avtale med Bikable? 

  1. Ja

  2. Nei

 13. Hvorfor skal vi inngå en avtale med deg? Hva kan du tilby?

 

Dersom vi finner søknaden din relevant og innenfor vårt primære sponsorområde, vil du bli kontaktet direkte av oss. Du kan forvente en svartid på 2-3 uker, da vi fortløpende mottar mange søknader som skal behandles. Hvis du ikke har hørt fra oss innen ovennevnte periode, har søknaden din dessverre ikke kommet videre og du har derfor ikke blitt vurdert for sponsing.

Vi tar vare på søknaden din slik at vi har mulighet til å kontakte deg på et senere tidspunkt, dersom en ny mulighet skulle dukke opp.